Waar, wanneer en hoe?

 Wij zwemmen in het zwembad de Wetering, hefbrug 3 te Houten. In het doelgroepen bad, de watertemperatuur is daar 30,0 oC.

 Dit doen we op zaterdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur volgens een agenda die ieder jaar wordt vast gesteld. Per  9 januari 2019 wordt er ook op woensdagavond gezwommen om 18.30 -1930.

 De leeftijd van de deelnemers ligt tussen de 8 en 75 jaar. Voor de deelnemers zonder zwemdiploma is er een ondiep deel, deelnemers met een zwemdiploma mogen ook in het diepe deel van het bad. Een uitzondering voor niet gediplomeerde zwemmers kan worden gemaakt als er één op één begeleiding aanwezig is. Tijdens het zwemuur wordt het bewegen d.m.v. lichamelijke oefeningen gestimuleerd, dit gecombineerd met recreatie. Voor zover de deelnemer dit wenst, worden aanwijzingen gegeven voor het verbeteren van zwemslagen en oefeningen.

 Aan het eind van het uur is er ruimte voor ontspanning in de kantine van de Wetering         

 

                        .

 

Aanmelden gaat via de coördinator, deze bepaalt aan de hand van een paar vragen of er ruimte is. Deze is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.